Lokale initiatieven helpen onder andere bij meer waardering voor kunst. 

Manuel Caffè heeft sinds de oprichting haar hoofdkantoor in het Noord-Italiaanse Treviso gevestigd. Ze zijn weliswaar een wereldwijd actief bedrijf, maar beseffen zich goed dat lokale ondersteuning van diverse activiteiten bijdraagt aan de groei en bloei van de regio. 

Zo betraden ze de wereld van de hedendaagse kunst door sponsoring van de tentoonstelling ‘Andy Warhol en de Supersterren!’ in het historische Ca’ dei Carraresi-palazzo in het centrum van Treviso.

Deze tentoonstelling bevatte een verzameling portretten van beroemde sterren in de befaamde stijl van Andy Warhol, waaronder Marilyn Monroe. 

Speciale editie koffiekopjes

Voor deze gelegenheid had Manuel besloten om Andy Warhol eer te bewijzen met een speciale editie van onze geselecteerde koffieblend, verpakt in opvallende verpakking met Andy Warhol popart-graphics en een speciaal ontworpen limited edition koffiemok; deze is inmiddels geheel uitverkocht. 

Daarnaast was er een promotie bedacht voor de meest loyale klanten: een Manuel Caffè t-shirt als eerbetoon aan de meester van de hedendaagse kunst. 

De conclusie is duidelijk: als je met je bedrijf kunst laat fungeren als onderdeel van je uitstraling en bedrijfsvoering, kun je positiviteit ten aanzien van je reputatie verwachten. Je bedrijf floreert door middel van de ideale inzet van kunst.